Indefrysningsordning

Indefrysningsordningen giver dig mulighed for at udskyde (indefryse) en del af elregningen for din husstand eller din virksomhed.

OBS! Indefrysningsordningen løber frem til 31. oktober 2023 og herefter vil det ikke være muligt at tilmelde sig ordningen længere.

Sådan fungerer ordningen

Indefrysningsordningen fungerer som et lån, hvor du afdrager til dit energiselskab med en rente, der er fastsat af staten. Det er en helt frivillig ordning, og den er midlertidig.

Det kommer til at koste et gebyr på 260 kr. at tilmelde sig. Det vil kun være muligt at indefryse regninger, du ikke allerede har betalt, og du skal tilmelde dig via dit lokale selskab.

Du kan læse mere om indefrysningsordningen på borger.dk

Dit lokale selskab står for kontakten

Tilmeldingen foregår via dit lokale elhandelsselskab og de står for den daglige kontakt. Så bor du f.eks. i Videbæk, så er det Videbæk Energiforsyning, du skal kontakte. Nedenfor kan du finde en liste med navne på alle elhandelsselskaberne og links til deres hjemmesider.

Hvert enkelt selskab vil informere lokalt om, hvornår de er klar til, at du kan tilmelde dig. Du kan tage kontakt til dit lokale selskab, hvis du har spørgsmål om indefrysningsordningen. Hvis du er i tvivl om, hvilket selskab du hører til, kan du se det på din seneste regning eller du kan kontakte Samstrøm på mail@samstrom.dk eller telefon 7532 1166.

De lokale elhandelsselskaber under Samstrøm A/S:

 

Så let er det...

Tre steps er hvad der skal til før du har oprettet dig som elkunde hos Samstrøm.

Vælg det produkt der passer din husstand bedst

P

Tilmeld dig og opret en aftale

Z

Du modtager din kontrakt