Indefrysningsordning

Den nye indefrysningsordning giver dig mulighed for at udskyde (indefryse) en del af elregningen for din husstand eller din virksomhed.

Ordningen er blevet indført med kort varsel og, sammen med de 8 lokale ejerselskaber, arbejder Samstrøm på højtryk på at få alle de tekniske detaljer på plads, så du kan tilmelde dig.

Sådan fungerer ordningen

Indefrysningsordningen kommer til at fungere som et lån, hvor du afdrager til dit energiselskab med en rente, der er fastsat af staten. Det er en helt frivillig ordning, og den er midlertidig.

Det kommer til at koste et gebyr på 260 kr. at tilmelde sig. Det vil kun være muligt at indefryse regninger, du ikke allerede har betalt, og du skal tilmelde dig via dit lokale selskab, når de har en løsning klar.

Du kan læse mere om indefrysningsordningen på borger.dk

Dit lokale selskab står for kontakten

Tilmeldingen kommer til at foregå via dit lokale elhandelsselskab og de står for den daglige kontakt. Så bor du f.eks. i Videbæk, så er det Videbæk Energiforsyning, du skal kontakte. Nedenfor kan du finde en liste med navne på alle elhandelsselskaberne og links til deres hjemmesider.

Hvert enkelt selskab vil informere lokalt om, hvornår de er klar til, at du kan tilmelde dig. Du kan tage kontakt til dit lokale selskab, hvis du har spørgsmål om indefrysningsordningen. Hvis du er i tvivl om, hvilket selskab du hører til, kan du se det på din seneste regning eller du kan kontakte Samstrøm på mail@samstrom.dk eller telefon 7532 1166.

De lokale elhandelsselskaber under Samstrøm A/S:

Er du ikke kunde i et af de lokale selskaber, vil du kunne finde information her på siden, når vi har en løsning klar med tilmelding til indefrysningsordningen.

Så let er det...

Tre steps er hvad der skal til før du har oprettet dig som elkunde hos Samstrøm.

Vælg det produkt der passer din husstand bedst

P

Tilmeld dig og opret en aftale

Z

Du modtager din kontrakt